Assistència al EUSFLAT 2017

El grup SCOPIA assisteix al congrés EUSFLAT 2017

Localització: Varsòvia, Polònia

El membre del grup Sebastià Massanet i l'estudiant del grau de Matemàtiques Raquel Fernández van assistir, del 11 al 15 de setembre al 10th Conference of the European Society for Fuzzy Logic and Technology (EUSFLAT 2017). El congrés va reunir a un centenar d'investigadors i és considerat un dels congressos de referència en el camp de la Lògica Borrosa i les seves aplicacions.

Raquel Fernández ha estat aquest any alumna col·laboradora del grup SCOPIA desenvolupant, sota la direcció dels membres del grup Sebastià Massanet i Arnau Mir, un nou detector de contorns basat en la tècnica SMOTE i la regressió logística. La capacitat de feina i interès de Raquel Fernández van permetre superar les expectatives inicials de la beca, donant lloc a una comunicació a congrés acceptada en l'EUSFLAT 2017. L'estudiant ha assistit al congrés i presentat la comunicació amb el suport econòmic de l'Escola Politècnica Superior (EPS) i de l'EUSFLAT, atorgantse-li una de les beques EUSFLAT per estudiants.


La contribució del SCOPIA al congrés va ser d'una comunicació, que va resultar tot un èxit d'assistència d'investigadors.

Comunicació

Data de l'esdeveniment: 15/09/2017

Data de publicació: Sun Sep 17 11:37:00 CEST 2017