Premi a una de les millors comunicacions d'estudiants al FUZZ-IEEE 2017

Laura López és guardonada amb el premi a una de les millors comunicacions d'estudiants al FUZZ-IEEE 2017

Localització: Nàpols, Itàlia

Laura López, doctoranda del grup SCOPIA, ha estat guardonada amb el premi a una de les millors comunicacions d'estudiants al congrés IEEE International Conference on Fuzzy Systems (FUZZ-IEEE 2017). La comunicació guardonada

  • Laura Lopez-Fuentes, Sebastia Massanet, Manuel González-Hidalgo. Image Vignetting Reduction Via a Maximization of Fuzzy Entropy (presentació)

va ser seleccionada com una de les 11 millors comunicacions d'estudiants d'entre 194 comunicacions candidates. Els 11 doctorands van ser seleccionats per participar a un Doctoral Colloquium durant el FUZZ-IEEE 2017. En aquest acte, es donava als estudiants l'oportunitat de discutir els seus interessos i objectius de recerca amb investigadors punters en la teoria i aplicacions de la Lògica Borrosa.
 

En la comunicació guardonada, es proposa un nou algoritme de reducció de vignetting en imatges mitjançant la maximització de l'entropia borrosa de la mateixa. L'entropia borrosa quantifica el grau de borrositat d'un conjunt borrós i el seu valor es veu reduït per la presència de vignetting. Els resultats experimentals mostren que l'algoritme proposat supera en la majoria de situacions altres algoritmes de l'estat de l'art.

Data de l'esdeveniment: 09/07/2017

Data de publicació: Tue Aug 01 08:09:00 CEST 2017