Sebastià Massanet formarà part del nou EUSFLAT Board

Martin Stepnicka elegit president de l'EUSFLAT pels propers 4 anys

Localització: Varsòvia, Polònia

L'European Society for Fuzzy Logic and Technology (EUSFLAT), l'associació europea que aglutina els investigadors dedicats a la Lògica Borrosa i les seves aplicacions, ha elegit per unanimitat en l'assemblea celebrada a Varsòvia (Polònia) a Martin Stepnicka com a nou president de l'EUSFLAT pels propers quatre anys.

L'assemblea ha aprovat també el nou EUSFLAT Board que desenvolupa el paper de junta directiva de l'EUSFLAT. El membre del grup SCOPIA, Sebastià Massanet, formarà part del nou EUSFLAT Board, encarregant-se de la promoció de l'associació en xarxes socials i en la captació de nous members.

La composició del nou EUSFLAT Board és la següent:

  • President: Martin Stepnicka (Universitat d'Ostrava)
  • Vicepresident: Vladik Kreinovich (Universitat de Texas a El Paso)
  • Secretari: José Maria Alonso (Universitat de Santiago de Compostel·la)
  • Tresorera: Susana Montes (Universitat d'Oviedo)
  • Membres addicionals: Eulalia Szmidt (Acadèmia de Ciències de Polònia), Gabriella Pasi (Universitat d'Estudis de Milà Bicocca), Javier Montero (Universitat Complutense de Madrid), Humberto Bustince (Universitat Pública de Navarra), Christophe Marsala (Universitat Pierre i Marie Curie), Luis Martínez (Universitat de Jaén), Daniel Sánchez (Universitat de Granada), Sebastià Massanet (Universitat de les Illes Balears), Guy de Tré (Universitat de Gant), S.P. Tiwari (Institut de Tecnologica de la Índia)

Data de l'esdeveniment: 13/09/2017

Data de publicació: Sun Sep 17 11:05:00 CEST 2017