Escoltar

Primer Premi en el TalenTIC Balears

El TFG de Lidia Talavera, dirigit per membres del SCOPIA, va ser guardonat amb el primer premi en el TalenTIC Balears

Localització: Palma, Espanya

Lidia Talavera ha estat guardonada amb el primer premi en el certamen TalenTIC Balears, els premis d'Informàtica El Corte Inglés a la innovació en TIC per a alumnes de la UIB. A aquests premis poden optar tots aquells alumnes que han presentat el treball de fi de grau o de màster de qualsevol dels estudis de la UIB durant el 2016 i en els quals s'ha dissenyat, aplicat o analitzat una innovació TIC rellevant. El TFG de Lidia Talavera, dirigit pels membres del SCOPIA Manuel González i Sebastià Massanet, es va imposar als altres 12 candidats, destacant els membres del jurat el seu interès social i aplicabilitat en la societat balear. El premi consisteix en 1000 €, un diploma acreditatiu i la divulgació del treball en un reportatge de premsa especialitzada.


El TFG, que té per títol Detecció Automàtica de Melanomes mitjançant Anàlisi d'Imatges Dermoscòpiques: Avaluació Comparativa d'Algorismes, analitza i implementa sis algorismes automàtics de segmentació de melanomes en imatges dermoscòpiques. Una vegada implementats són aplicats a una base d'imatges de melanomes de les que es disposen les segmentacions ideals per poder comparar-los mitjançant l'ús de 8 mesures objectives de rendiment. Una anàlisi estadística posterior possibilita extreure conclusions significatives sobre quins algorismes obtenen uns millors resultats.

 

Podeu trobar més informació i fotografies a: http://diari.uib.cat/arxiu/TalenTIC-Balears-premis-dInformatica-El-Corte.cid460918
 

 

Data de l'esdeveniment: 02/12/2016

Data de publicació: 11/12/2016